Δραστηριότητες Ι.Ναού

  • Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αγαπητούς ενορίτες μας, ότι στα πλαίσια της Πνευματικής διακονίας του Ι. Ναού μας, εκτός από τα Εργαστήρια Σπουδών [αγιογραφία, βυζαντινή μουσική, πληροφορική, ενισχυτική διδασκαλία, παραδοσιακή χορωδία, κρητική λύρα και ραπτική] θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του νέου Εκκλησιαστικού έτους και οι παρακάτω ευκαιρίες πνευματικού περιεχομένου μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας, τις οποίες παρακαλούμε να παρακολουθείτε αλλά και να ενημερώνετε και άλλους για αυτές:
  • Αρχονταρίκι της Κυριακής
  • Νεανικές συντροφιές:
  1. Παιδιών προσχολικής ηλικίας 
  2. Παιδιών πρώτης σχολικής ηλικίας (δηλ. α' β' & γ' δημοτικού) 
  3. Παιδιών δημοτικού (δ' ε' & στ' τάξεως) 
  4. Γυμνασίου 
  5. Λυκείου
  6. Φοιτητών 
  • Ομάδα Νέων Ζευγαριών & Γονέων:
    Αν είσαι νέος γονιός, μέχρι αυτό το σημείο του ταξιδιού σου θα έχεις σίγουρα διαπιστώσει πόσο αληθινό είναι το ρητό που λέει ότι "χρειάζεται ένα ολόκληρο χωριό για να μεγαλώσεις ένα παιδί".
    Στην ενορία μας φιλοδοξούμε να φτιάξουμε αυτό το "χωριό-χώρο" όπου θα μπορούμε να συναντηθούμε εμείς οι γονείς και οι υποψήφιοι γονείς, ώστε να μην νοιώθουμε ότι παλεύουμε μόνοι, ώστε να αλληλο-στηριζόμαστε εν αγάπη και προσευχή, ώστε να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας γύρω από την ανατροφή των παιδιών, ώστε να νοιώσουν τα παιδιά μας από τα πρώτα τους κιόλας βήματα τη χαρά της κοινωνίας.
Το πρόγραμμα συναντήσεων νέων μητέρων για το 2015 δίνεται στην ενότητα "Συντροφιές".


Η παρουσία σου θα είναι πολύτιμη. 

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται μισή ώρα μετά την έναρξη του Εσπερινού στο Αρχονταρίκι

Σχόλια

Αρχειοθήκη

Εμφάνιση περισσότερων